کدام برند تلویزیون کمتر به تعمیر نیاز پیدا می کند؟

یکی از سوالاتی که بسیاری از مراجعه کنندگان در بخش تعمیر تلویزیون از متخصصین تعمیرات می پرسند اینست که کدام برند در بخش تعمیرات کمتر نیاز به تعمیر و سرویس احتیاج پیدا می کند؟

کدام برند تلویزیون کمتر به تعمیر نیاز پیدا می کند؟

یکی از سوالاتی که بسیاری از مراجعه کنندگان در بخش تعمیر تلویزیون از متخصصین تعمیرات می پرسند اینست که کدام برند در بخش تعمیرات کمتر نیاز به تعمیر و سرویس احتیاج پیدا می کند؟

یکی از سوالاتی که بسیاری از مراجعه کنندگان در بخش تعمیر تلویزیون از متخصصین تعمیرات می پرسند اینست که کدام برند در بخش تعمیرات کمتر نیاز به تعمیر و سرویس احتیاج پیدا می کند؟
سیر نزولی در تمام برندهای تلویزیون و سایر لوازم صوتی و تصویری و شاید بهتر است بگوییم در تمام لوازم خانگی امری است که تمام ما آن را تجربه کرده ایم که البته بخش زیادی از این نزول کیفیت بدلیل پیشرفت هر روزه و تمایل به استفاده از دستگاههای جدید با امکانات جدیدتر و بروزتر است.
اما اگر بخواهیم در یک جمله جواب سوال را بدهیم باید بگوییم که کیفیت در بخش تولید و تعمیر دو امر متفاوت است برندی مثل پاناسونیک از نهایت کیفیت در بخش طراحی و تولید استفاده می کند حال آنکه در بخش تعمیر و خدمات پس از فروش به علت پیچیدگیهای خاص ، زیاد باب میل تعمیرکاران نیست. این امر در برند فیلیپس به صورتی دیگر ظاهر می شود: در حال حاضر تلویزیونهای زیادی با برند فیلیپس از طریق شهرهای مرزی وارد می شود که در حالیکه از کیفیت قابل قبولی برخوردارند اما در هنگام نیاز به تعمیرات تلویزیون با مشکلات زیادی از تامین قطعه گرفته تا نبود اطلاعات نرم افزاری مواجه می شوند اما درست در نقطه مقابل سامسونگ با وجود آنکه ممکن است در بسیاری مواقع قیمت پایین را به کیفیت ترجیح دهد اما در بخش تعمیرات به عنوان یک برند خوش تعمیر مطرح است.
بهترین جواب در مقابل سوال بالا اینست که اگر قرار است در هنگام خرید به بخش خدمات و تعمیر هم نگاهی داشته باشیم بهتر است محصول مورد نیاز خود را از برند و مدلهایی انتخاب کنیم که در عین حال که کیفیت دارند در هنگام نیاز به قطعات سخت افزاری و یا اطلاعات نرم افزاری راحت تر بتوانیم نیاز خود را برآورده کنیم.

  • ۰
  • ۰
علت روشن نشدن تلویزیونReviewed by علی بختیاری on Jul 9Rating: 5.0علت روشن نشدن تلویزیونعلت روشن نشدن تلویزیون,علت روشن نشدن تلویزیون قدیمی,علت روشن نشدن تلویزیون سونی,علت روشن نشدن تلویزیون led, سوالاتی است که در این نوشته پاسخ داده می شود

روشن نشدن تلویزیون یک ایراد کلی است که ممکن است در مدل های مختلف تلویزیون ، علل متفاوتی داشته باشد. در ادامه به بررسی علت روشن نشدن تلویزیون در مدل های مختلف می پردازیم :

 

علت روشن نشدن تلویزیون

 

علت روشن نشدن تلویزیون قدیمی

مراجعین بخش تعمیرات تلویزیون از تلویزیون های crt با نام تلویزیون قدیمی نام می برند.

اصول کار و ساختار تلویزیون های crt کاملا با تلویزیون های ال سی دی و ال ای دی متفاوت است. در این تلویزیون ها علت روشن نشدن تلویزیون را بیشتر باید در خرابی بخش پاور و یا بخش هوریزنتال دستگاه جستجو کرد.

در بخش پاور عموم تلویزیون های crt از آی سی با پیشوند نام str استفاده شده است و عموما به همین نام هم شناخته می شوند. در بخش هموریزنتال هم دو المان ترانزیستور خروجی و ترانس های ولتاژ آسیب پذیر تر از سایر قطعات هستند.

 

علت روشن نشدن تلویزیون

 

علت دیر روشن شدن تلویزیون

در عموم تلویزیون های crt خرابی خازن های بخش پاور باعث می شود که این بخش به درستی کار نکند. ماهیت شیمیایی خازن های الکترولیت به گونه ای است که به مرور زمان ظرفیت خود را از دست می دهند. این ظرفیت از دست رفته که به علت تغییرات مواد شیمیایی داخل خازن است در اثر گرم کردن فقطعه معیوب به صورت موقتی اصلاح می شود.

نتیجه این وضعیت اینست که مدار معیوب بعد از مدتی در اثر گرم شدن و برگشت ظرفیت خازن های معیوب مجددا شروع به کار می کند.

معمولا این خرابی در تلویزیون های crt به مرور ایجاد می شود و پیشرفت می کند مثلا در اوایل ظهور ایراد ، بعد از چند دقیقه تلویزیون روشن می شود که به مرور این زمان افزایش می یابد.

علت روشن نشدن تلویزیون ال سی دی

در تلویزیون های ال سی دی قضیه کامل فرق می کند. بخش های مختلف دستگاه به صورت بردهای مجزا طراحی شده اند :

برد پاور ، مین برد ، برد تی کان ، برد بک لایت  بخش های اصلی و مشترک همه تلویزیون های ال سی دی هستند که عموما خرابی بردهای پاور و مین برد می تواند علت روشن نشدن تلویزیون باشد.

در تلویزیون های ال سی دی بعلت ساختار ساده تر و استفاده بیشتر از قطعات dip امکان تعمیر بردها بیشتر است. مثلا در صورت خرابی برد پاور امکان تعمیر بسیار بیشتر از تلویزیون های ال ای دی است.

 

علت روشن نشدن تلویزیون سونی

روشن نشدن تلویزیون سونی یک تفاوت بزرگ با سایر تلویزیون ها دارد : وجود سیستم عیب یاب داخلی و فعال شدن آن که به صورت چشمک زدن چراغ پاور دستگاه نمایان می شود.

در نوشته چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون سونی راجع به این عیب یاب داخلی و اصول کار آن بطور کامل توضیح داده ایم که به صورت مختصر اینگونه است که با ایجاد خرابی در یکی از بردهای دستگاه ، تلویزیون خاموش می شود و چراغ جلوی دستگاه چشمک می زند. تعداد چشمک ها محل خرابی و قطعه معیوب را مشخص می کند.

 

علت روشن نشدن تلویزیون ال ای دی

روشن نشدن تلویزیون های ال ای دی ، علت های متفاوتی می تواند داشته باشد. در مدل های مختلف با ساختارهای متفاوتی روبرو هستیم که هر یک نقاط ضعف خاص خود را دارند.

در تلویزیون های سونی و پاناسونیک استفاده از عیب یاب داخلی باعث شده است که روشن نشدن تلویزیون همراه با چشمک زددن چراغ جلوی تلویزیون باشد و همانطور که گفتیم تعداد چشمک ها قطعه معیوب را مشخص می کند. در ادامه به چند مورد متوداول خرابی تلویزیون سونی اشاره می کنیم که برای دریافت فایل کامل می توانید به نوشته های مرتبط با تعمیر تلویزیون سونی مراجعه کنید :

2 چشمک : خراب برد پاور

3 چشمک : خرابی مین برد

4 چشمک  : خرابی LD

5 چشمک : خرابی پنل و برد تی کان

8 چشمک : خرابی بخش صوت

در تلویزیون های سامسونگ و ال جی هم تغییر نوع طراحی تلویزیون های ال ای دی نسبت به تلویزیون های ال سی دی و ما قبل آن باعث شده است که بیشتر خرابی ها در مین برد دستگاه ایجاد شود.

استفاده از قطعات SMD بسیار ظریف و استفاده از سیستم عامل های مختلف این برد را بسیار آسیب پذیر کرده است که در اثر عوامل مختلف به راحتی آسیب می بیند و در اکثر موارد احتما تعمیر آن بسیار کم است.

  • ۹۸/۰۶/۱۲
  • گروه رایان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی